Boka OVK i Malmö | Akono AB

Letar du efter en pålitlig och erfaren aktör för obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i Malmö? Då har du kommit till rätt ställe! Akono AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på att tillhandahålla professionella OVK-tjänster till fastighetsägare och förvaltare i Malmö med omnejd.

Vad är OVK och varför är det så viktigt?

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är en nödvändig åtgärd för att säkerställa en god inomhusmiljö och hälsosamma arbetsförhållanden. Enligt lag måste alla fastigheter med mekanisk ventilation genomgå en regelbunden kontroll av ventilationssystemet. Syftet är att säkerställa att ventilationen fungerar som den ska och att luftkvaliteten uppfyller de fastställda normerna.

Combined ShapeCreated with Sketch.

OVK i Malmö - Fackmannamässigt utfört

Att ha korrekt utförd OVK i Malmö är viktigt av flera skäl. För det första kan en väl genomförd OVK hjälpa till att säkerställa att luftkvaliteten inomhus är optimal. Genom att undersöka ventilationsanläggningens prestanda kan vi upptäcka eventuella problem som kan leda till dålig luftkvalitet, som fukt, mögel eller bristande ventilation. Genom att åtgärda dessa problem kan vi förbättra den övergripande hälsan och välbefinnandet för de som vistas inomhus.

För det andra, en korrekt genomförd OVK i Malmö bidrar till att uppfylla de lagstadgade kraven och normerna för inomhusmiljön. Detta är särskilt viktigt för fastighetsägare, bostadsföretag och förvaltare, som har ett ansvar för att se till att deras byggnader uppfyller de gällande bestämmelserna. Genom att regelbundet genomföra OVK kan man undvika eventuella påföljder och skapa en tryggare och mer förtroendegivande boendemiljö för hyresgästerna.

Slutligen, en korrekt utförd OVK i Malmö kan hjälpa till att förebygga kostsamma reparationer och underhållsarbete på ventilationssystemet. Genom att regelbundet undersöka och underhålla ventilationsanläggningen kan man upptäcka problem i ett tidigt skede och vidta åtgärder innan de eskalerar till större och dyrare problem. Detta kan spara både tid och pengar på lång sikt.

Varför anlita Akono för OVK i Malmö med omnejd?

Nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda professionell service, snabb respons och noggrannhet i varje steg av OVK-processen.

Konkurrenskraftiga priser

På Akono erbjuder vi OVK av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för en offert för att se vilket pris vi kan erbjuda er.

Servicenivå

För oss är det viktigt att ha trevliga och kompetenta tekniker som inte bara utför sitt jobb utan även agerar proffsigt hos våra kunder

Kvalitetssäkring

Vi kvalitetssäkrar alla våra utförda jobb för att säkerställa att kunden är nöjd och att jobbet är utfört enligt förväntan. Detta genom telefonsamtal från oss.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Vad säger våra kunder?

KONTAKTA OSS

Behöver ni hjälp med OVK? Kontakta oss för en offert!

Skicka ett meddelande i kontaktformuläret, slå en signal eller skicka ett mail så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Adress: Västberga Allé 36A, 126 30, Hägersten

Telefon: 020-123 900

E-post: info@akono.se