Boka OVK-besiktning i Solna

Letar du efter en pålitlig och erfaren aktör för obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i Solna? Då har du kommit till rätt ställe! Akono AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på att tillhandahålla professionella OVK-tjänster till fastighetsägare och förvaltare i Stockholm med omnejd.

Vad är OVK och varför är det så viktigt?

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är en nödvändig åtgärd för att säkerställa en god inomhusmiljö och hälsosamma arbetsförhållanden. Enligt lag måste alla fastigheter med mekanisk ventilation genomgå en regelbunden kontroll av ventilationssystemet. Syftet är att säkerställa att ventilationen fungerar som den ska och att luftkvaliteten uppfyller de fastställda normerna.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Våra OVK-tjänster i Solna

Akono AB erbjuder omfattande OVK-tjänster som är skräddarsydda för att möta våra kunders specifika behov. Vårt team av certifierade OVK-besiktningsmän i Stockholm har gedigen kunskap och erfarenhet inom området och kan hantera OVK-processen smidigt och effektivt.

Vår OVK-process omfattar:

  1. Förberedelse och planering: Vi går igenom fastighetens dokumentation och upprättar en detaljerad plan för OVK-besiktningen.

  2. Besiktning: Våra experter genomför en grundlig kontroll av ventilationssystemet och säkerställer att det uppfyller alla krav och riktlinjer.

  3. Utvärdering och protokoll: Vi sammanställer ett noggrant protokoll som dokumenterar resultatet av OVK-besiktningen och eventuella åtgärder som behöver vidtas.

  4. Åtgärder och uppföljning: Om det upptäcks brister eller avvikelser under OVK-besiktningen, hjälper vi dig att vidta lämpliga åtgärder för att åtgärda problemen. Vi erbjuder också efterföljande OVK-besiktningar för att säkerställa att eventuella åtgärder har genomförts på rätt sätt.

På Akono vill vi inte bara vara er leverantör utan vi vill vara er samarbetspartner. Därför ligger vårt fulla fokus på våra kunder för att se till så att vi levererar en bra kundupplevelse från ax till limpa. För att kunna göra det fokuserar vi på kommunikation, servicenivå och kvalitetssäkring!

Varför anlita Akono för OVK i Solna?

Nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda professionell service, snabb respons och noggrannhet i varje steg av OVK-processen.

Konkurrenskraftiga priser

På Akono erbjuder vi OVK av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för en offert för att se vilket pris vi kan erbjuda er.

Servicenivå

För oss är det viktigt att ha trevliga och kompetenta tekniker som inte bara utför sitt jobb utan även agerar proffsigt hos våra kunder

Kvalitetssäkring

Vi kvalitetssäkrar alla våra utförda jobb för att säkerställa att kunden är nöjd och att jobbet är utfört enligt förväntan. Detta genom telefonsamtal från oss.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Vad säger våra kunder?

KONTAKTA OSS

Behöver ni hjälp med OVK? Kontakta oss för en offert!

Skicka ett meddelande i kontaktformuläret, slå en signal eller skicka ett mail så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Adress: Västberga Allé 36A, 126 30, Hägersten

Telefon: 020-123 900

E-post: info@akono.se